Novum2ACT

Gezondheid & Vitaliteit

Gezondheid & Vitaliteit

Jij bent een young professional die start in een nieuwe leidinggevende rol of je hebt al enige vlieguren opgebouwd in de rol van leidinggevende en/of MT lid maar voelt je nog niet op alle vlakken van het managementvak vakvolwassen genoeg om een team optimaal aan te sturen, te steunen en te managen. Je wilt graag jouw medewerkers meenemen in de veranderingen en organisatiedoelen die zijn bepaald en ervaart weerstand of stagnatie. Voor dit soort situatie kan een coach jouw ondersteunen en verder helpen. Bijvoorbeeld om zicht te geven op de context, jouw leiderschapsstijl en sterke en zwakkepunten en je te coachen naar een herkenbare management- en leiderschapstijl die past bij jou, het team en de organisatie. Wij bieden kennis en kunde om van bijvoorbeeld taakgerichte sturing naar mensgerichte beïnvloeding door te groeien zodat je de performance vergroot en groei en continuïteit bevordert. Wil jij beter worden in je vak van manager/leidinggevende, dan zijn wij dat steuntje in de rug om gedeelde successen waar te maken.

Als gesprekspartner en mentor belichten wij jouw huidige leiderschapskwaliteiten en bieden je inzicht in mogelijkheden om jouw impact te vergroten vanuit vertrouwen en met minder energie en tijd.

U zoekt:

  • Een sparringpartner die meekijkt, luistert en feedback geeft
  • Ruimte voor reflectie en inzicht
  • Support om de juiste stappen te zetten in complexe werksituaties
  • Ondersteuning bij crisis, chaos of conflictsituaties en de wil daar beter mee omgaan
  • Een buddy en mentor voor meer groei en ontwikkeling
  • Vaardigheden om medewerkers op kernwaarden, resultaten, organisatiedoelen, samenwerken en gewenst gedrag te coachen
  • Creëren van een veilige werk en leeromgeving
  • Vergroten van commitment
  • Versterken van onderlinge samenwerking
  • Voor betere performance en werkplezier

Leiderschap- & Managementcoaching

Wij ondersteunen locatiemanagers, teamcoördinatoren en/of afdelingsmanagers tijdens  veranderingsprocessen van hunzelf of vanuit een veranderende context. Waarbij we beginnen met jou, ben jij er klaar voor? 

Onze aanpak

Wij ondersteunen veranderingsprocessen van A naar Beter. Gezamenlijk groeien met impact.  Tijdens een transitietraject coachen wij online, blended of in individuele gesprekken leidinggevende vanuit de kernwaarden en missie van de organisatie, vanuit bedoelingen en doelen met het gewenste handelingsrepertoire medewerkers te stimuleren en motiveren om mee te gaan in deze beweging. Wij ondersteunen locatiemanagers, team coördinatoren en afdelingsmanagers tijdens dit veranderingsproces. Waarbij we beginnen met jou. Ben je er klaar voor?

Wij coachen op jouw leiderschapsstijl en spiegelen jouw communicatie-, werk-, denk, conflictstijl. Werken met stijl noemen wij dat.  Wij ontdekken samen hoe jij afhankelijk van jouw team en context wat je effectiever maakt. En natuurlijk zijn wij er voor jou, daar waar het moeilijk wordt en waar er sprake is van bijvoorbeeld een onveilige werkomgeving, conflict of weerstand. Hoe blijf jij met voldoende zelfvertrouwen en met een hartelijke zakelijkheid koersvast en energiek?  We noemen ons niet voor niets stroomversnellers en supporten jou energiek & succesvol verder.

Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Wat onze klanten zeggen

Vrijblijvend advies?

Ga het gesprek aan!