Novum2ACT

Hoe zet ik ambities om in resultaat?

Loopbaan & Competenties

Coaching kan ingezet worden op initiatief van een medewerker of vanuit de organisatie. Bijvoorbeeld als follow up na een performancegesprek of een beoordelings- of een functioneringsgesprek. De ambitie van uw medewerkers of organisatie is aanleiding tot inzet van enkele coachinggesprekken, een traject of programma voor persoonlijke groei en meer impact.

Coaching wordt ingezet om werknemers en werkgevers te ondersteunen bij het versterken van vaardigheden, inzet van talenten en vergroten van performance en verbinding.  Zeker wanneer blijkt dat werkplezier of energie afneemt en goed functioneren onder druk staat of een situatie van dreigend verzuim ontstaat. Een verbetertraject met meetbaar resultaat, daar kunt u op rekenen. 

 

Wat wij u bieden

 Als onafhankelijke coach van buiten de organisatie kunnen wij jou net dat steuntje in de rug te geven om stappen in groei en ontwikkeling te maken. Mocht je een ontwikkelassessment hebben gehad met ontwikkelpunten die aandacht verdienen voor het gewenste gedragsrepertoire, dan coachen en trainen wij je verder om je contributie zichtbaar te versterken.

Heb je vanuit een performance gesprek de behoefte geuit om nu eens echt te willen weten welke rol, positie en functie bij jou past? En je mag gebruik maken van een ontwikkeltraject om deze loopbaanvragen samen met een ontwikkelcoach te onderzoeken, maak dan een afspraak met ons. Aan de hand van een talentenscan op maat bieden wij je inzicht in wie je bent, wat jou drijft, welke talenten je hebt en waar die goed tot zijn recht komen.

Jouw organisatie ontwikkelt door en er wordt een ander manier van werken verwacht. Hiervoor krijg je doormiddel van het volgen van een op maat gemaakt ontwikkelprogramma de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden op te doen. Met een nul- tussen- en eindmeting maken wij transparant welke groei je hebt doorgemaakt naar de nieuwe manier van werken. Bijvoorbeeld bij een lean of agile gewenste werkwijze. In een 5-8 persoonlijke coachsessies begeleiden wij je voor meer impact en resultaat. De ontwikkelcoaches luisteren graag naar jouw ontwikkelbehoefte. Je kunt ze vrijblijvend contacten om jouw ontwikkelwensen te bespreken.


  • Voel je gesteund en gewaardeerd
  • Individueel werken aan teamkwaliteiten
  • Voortvarend vooruit
  • Voor meer werkplezier en minder moeite

Coaching voor professionals met ambitie

Wil jij ook werken vanuit ambitie, met stijl en slagkracht? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze coaches!

Onze aanpak

Na telefonische of schriftelijke aanmelding door uw werkgever nemen wij contact met u op en verrichten om een intake en kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan zowel online of persoonlijk plaatsvinden en duurt meestal een uur om duidelijk te krijgen welke loopbaanvraagstukken er spelen. Een coach of loopbaanplan wordt in concept opgesteld en voor akkoord aan de medewerker voorgelegd voordat deze definitief verstuurd wordt aan de werkgever voor verdere financiële afhandeling.

Een eerste loopbaansessie wordt ingepland en daarna wordt een zelfassessment online aangeboden. Dit zijn vragenlijsten en aanvullende oefeningen die gedurende de loopbaanbegeleiding worden gemaakt en gedeeld om tot zelfinzicht te komen. Alle verzamelde uitkomsten worden in een talentenpaspoort vastgelegd.

De antwoorden op de vragenlijsten en testuitslagen worden benut bij het verder opstellen van een ontwikkelplan. Na het ontwikkelplan volgt de uitvoering. Meestal zijn 5-8 sessie nodig om van huidige situatie naar gewenste situatie door te groeien.

Tijdens een afrondend driegesprek worden de conclusies en resultaten van het ontwikkeltraject gedeeld. Mogelijke vervolgacties worden besproken en indien gewenst kan verdere coaching worden ingezet ter ondersteuning van een volgende loopbaanstap.

Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Wat onze klanten zeggen

Vrijblijvend advies?

Ga het gesprek aan!