Novum2ACT

Waarom doe je wat je doet?

Motivatie & Betrokkenheid

Coaching vanuit zingeving en werken met bezieling behelst vaak een zoektocht naar wat de essentie voor jou van het leven en in werk is. Je wilt weten wat jouw echte bijdrage is om met plezier en en toewijding van maatschappelijke betekenis te zijn. 

Purpose

Werken met jouw natuurlijk talenten en weten waarvoor je gekomen bent

Je bent op een punt gekomen waar je nog meer congruentie wilt ervaren tussen wie je bent en wat je doet. Je ervaart dat wat je kan, jouw aangeleerde talenten niet meer voldoening geeft. Ja je eet je boterham ervan en hebt jouw leven opgebouwd rondom de zekerheid van wat je kent,  de invloed en impact die je hebt opgebouwd vanuit dat vakmanschap. Echter wanneer je eerlijk in de spiegel kijkt en luistert naar die innerlijke stem die meer wijsheid brengt dan dat wetenschap jou tevreden stelt, dan is de tijd mogelijk rijp om op zoek te gaan naar jouw intuïtie, jouw mate van verbinding met jezelf. Ben jij toe om vanuit eigenaarschap, zelfleiderschap, ondernemerschap door te groeien naar zelfmeesterschap in totaal welzijn en leven, dan zijn deze verdiepingssessies iets voor jou.

Vanuit dienend leiderschap gaan wij samen ontdekken wie jij in wezen bent en hoe je verder kunt groeien en werken aan zelfontwikkeling. Wij begeleiden jou bij het verbinden van jouw persoonlijke zingevende perspectief met het maatschappelijke/ economische perspectief. 

Wie ben jij, waartoe beweeg je, voor wie en met wie wil jij van betekenis zijn?

 

 • Wie ben jij en wat wil jij?
 • Wat zijn jouw doelen in werk & leven?
 • Wat heb jij te bieden en te geven?

Coaching op zingeving

Vind antwoorden op vragen over jouw purpose.

                                 Transform to Perform     

Onze aanpak

Wat is jouw purpose? Jouw levensmissie, Wat wil jij hier leren, uitwerken en doen voor jezelf en voor een ander. Je wilt werken aan zelfontwikkeling. Ook jij als nuchtere Hollander kan op zoek zijn naar meer. In aardse verbinding met hemelse verrukking, meer mens noemen wij dat. Gelukkig zijn van binnen uit. Dat ga je ervaren als jij je verbindt aan je eigen vreugde, geluk en gevoel van licht. Varen op je eigen intuïtie, vanuit je hart, dat is de koers die jij inzet als je je hoofd op vakantie stuurt en je hart laat spreken.

Hiervoor bieden wij diverse workshops aan die samen een leergang vormen. 20 thema’s om jouw purpose in leven en werk te vinden. Het leidt tot zelfmeesterschap in bewustzijn, totaal welzijn en een inspirerend leven. Thema’s van deze workshops zijn:

 • Wat beweegt jou, hoe bewogen ben je?
 • Voor wie en met wie wil je van betekenis zijn?
 • Wie ben je, ben je wat je denkt en voelt?
 • Achter het Ego, wie is daar?
 • Achter iedere belemmering zit een verlangen
 • Verstillen om te versnellen
 • Vertrekken vanuit de bron

In deze sessies gaan wij:

 • Natuurlijk bewegen van binnenuit
 • Zang- & ademhalingsoefeningen
 • Mediteren en bewustzijnsoefeningen
 • Visualisaties en associaties delen
 • Zingevingsthema’s bespreken
 • Ingevingen en inzichten verwoorden
 • Vertrek punt: waar sta je nu en waartoe beweeg jij je?

Ook is het mogelijk om een jaarprogramma te volgen. Hier wordt maandelijks online en groepsgewijs geoefend om zelfmeesterschap te ervaren. Het is een training gericht op het realiseren van totaal welzijn in werk en leven. Een vast onderdeel van de trainingen is meditatie.

Maar wat is meditatie?

Meditatie is zoveel meer dan mindfull zijn of rust in het hoofd ervaren. Door meditatie maak je een reis in het bewustzijn, naar het diepste van jezelf. Maar hoe kom je daar, kan je je afvragen. Zeker als je nog niet zoveel ervaring hebt opgedaan met meditatie of dat het je ondanks alle pogingen niet lukt om regelmatig met meditatie aan de slag te gaan. Vaak gaan mensen mediteren wanneer al het andere niet meer werkt. Wij stellen dat meditatie het werk is en de rest slechts aanvoelt als kinderspel. 

Het beeld van meditatie is ook dat je dit zittend op een kussentje moet doen. Dat kan en dat is ook fijn maar meditatief je hobby uitoefenen, sporten of werken is ook mogelijk. Het is dan meer een staat van zijn waarbij je bewust waarneemt wat je doet, zegt of laat. Je leert wat de kernelementen van een goede meditatie zijn. Hoe je jezelf kunt verbinden met alle aspecten van je zijn en hoe je jouw krachten kunt inzetten.

Wij staan stil bij wat er beweegt in jou. Wij maken gebruik van de Vedische leer, waaronder de werking van chakra’s, aandacht voor dualiteit/non dualiteit, Ego poses en het ontdekken van jezelf.

Denk aan de piramide van Maslow, echter wij geloven in de omgekeerde volgorde. Dat zelfrealisatie de drijfveer is om je verder te ontwikkelen, dat je daarvoor op zoek gaat naar de juiste leerplek, mensen die vanuit eenzelfde waarden van samen dienen, delen en doen op zoek zijn naar het dienen van de maatschappij door het beste van zichzelf te geven. Die met de innerlijke stroom mee durven gaan en energiek zich inzetten voor mens, milieu en maatschappij.

Het biedt jou meer bewustwording, leef-  en werkplezier, zelfinzicht en de overtuiging om te doen wat aansluit op jouw levensmissie.

De duur van deze training is modulair opgebouwd en duurt maximaal 1 jaar. Het is een persoonlijk jaar van verstilling en bezinning. Dit vraagt tijd en aandacht. Die ruimte wordt geboden. 2 x per jaar kan er aansluitend loopbaanreizen van enkele dagen of maximaal een week geboekt worden in binnen en buitenland voor nog meer aandacht en inzicht in wat er in jouw beweegt en wat jou bezielt.

Frequentie

1x per maand, groepsgewijs online van 9.00-17.00 uur. Vraag vrijblijvend de brochure aan. In het voorjaar en najaar worden loopbaanreizen gepland om samen nog meer in verbinding te komen en te leren van elkaar.

Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Wat onze klanten zeggen

Vrijblijvend advies?

Ga het gesprek aan!