Novum2ACT

Onze Purpose

Continu ontwikkelen om blijvend van waarde te zijn

Waarin wij geloven

Doen wat werkt
voor jou en de ander.
Werken vanuit zingeving aan resultaten, daar ontlenen wij betekenis aan.
Continu ontwikkelen om blijvend van waarde te zijn, dat drijft ons. Bijdragen aan de ontwikkeling en zingeving van professionals. Medewerkers verbinden aan hun bedoelingen voor de beste rol en werkplek om blijvend van waarde te zijn voor mens, maatschappij en organisatie. Daar staan we voor en gaan we voor. Leven lang ontwikkelen vanuit purpose wat werkt voor jou en de ander. Daar geloven wij in. Jouw inspireren, adviseren en op een praktische, plezierig en spelenderwijs ontwikkelen voor de gewenste rol en geschikte context/werkplek, dat doen wij met humor, energiek en deskundig. Fit, Fits, Fun & future proof. Dat zijn de sterke kwaliteiten van purposedriveprofessionals, die begeleiden wij graag. Performance: de waardering en waarde voor medewerker, maatschappij & organisatie en haar stakeholders. Purpose: the will to please (people) on the right place, for the best performance in live & work.
Continu ontwikkelen om van waarde te zijn, dat drijft ons.Bijdragen aan de ontwikkeling en zingeving van professionals en medewerkers verbinden aan de beste rol en werkplek om van waarde te zijn voor mens, maatschappij en organisatie. Daar staan we voor en gaan we voor.Leven lang ontwikkelen vanuit purpose wat werkt voor jou en de ander. Daar geloven wij in.Jouw inspireren, adviseren en op praktische, plezierig en spelenderwijs vaardig maken op de juiste werkplek, dat doen wij met humor, energiek en deskundig.Fit, Fits & Fun. Dat zijn de sterke kwaliteiten van purposedriveprofessionals.Performance: de waardering en waarde voor medewerker, maatschappij & organisatie en haar stakeholders.Purpose: the will to please (people) on the right place, for the best performance in live & work.

De drijvende kracht achter N2A / Talent XL

Resultaten behaal je niet alleen. Samen met een netwerk aan freelance professionals werken wij elke dag aan het versterken van professionals.  Samen inspireren wij, adviseren, coachen en trainen wij professionals met ambitie om te gaan doen wat de bedoeling is. Op de juiste werkplek, in die rol die het beste bij hen past. Werken vanuit purpose. Ga ook dansend door het leven en bevlogen naar je werk. Daar werken wij graag aan mee. 

Marjel Dijk | Mega Marjel is my nickname

MD, MD- coaching, Mogelijkheden Denker, Makkelijk Doen, Mega Deskundig op het gebied van Mens| Werk | Organisatie- & Talentontwikkeling. Inspireert, spart, coacht en traint.  Zij is altijd onderweg/ online voor het goede en gezonde gesprek. 

Haar kracht is om mensen vanuit purpose in beweging te brengen, zich duidelijk te profileren en positioneren in en naar werk. Al meer dan 1000 professionals heeft zij succesvol begeleid vanuit diverse loopbaan- & ontwikkelvragen. Vanuit haar management- & projectleiderservaring en interim opdrachten kan zij zich vlot een voorstelling maken van organisatieculturen, strategische keuzes en ontwikkelfases waarmee zij u doeltreffend verder helpt.

Consultant & Coach voor loopbaan en ontwikkeling. Ruime werkervaring binnen profit en non-profit. Voor Staf, Experts, Hoger kader, C-level, Directie en Leidinggevenden.

Voor een volledig profiel. Klik hier.

 

 

Chrysto Wormskamp | Trainen om te groeien is zijn motto

Chrysto is ondernemend en wil doorgronden wat er speelt, stagneert of drijft. Trainen is zijn vak en spelenderwijs kennisoverdracht en vaardigheden aanleren zijn kunde. Begrijpen wat je doet, versterken van talenten en het vergroten van gedragsrepertoire, daar komt hij graag zijn bed voor uit. 

Als Trainer & Coach geeft hij richting aan loopbaan en versterkt hij dienend en situationeel Leiderschap, Effectieve Communicatie, Persoonlijke ontwikkeling en Professionele competenties. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als ondernemer en is meer dan 20 jaar trainer voor diverse grote opleidingsinstituten waaronder: Schouten & Nelissen, NCOI en OVD.

Ontwikkelen van maatwerktrainingen en programma’s is aan hem goed besteed.

Voor een volledig profiel. Klik hier

 

Neem contact met ons op

Ga vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons aan!